"Niemand kan van een ander vragen genezen te worden. Maar hij kan wel zichzelf laten genezen en zo de ander geven wat hij heeft ontvangen. Wie kan een ander schenken wat hij zelf niet heeft?
En wie kan doorgeven wat hij zichzelf ontzegt?"
(Uit: een cursus in wonderen)

Wanneer u contact opneemt zal er eerst een vrijblijvende en kosteloze kennismaking plaatsvinden om in te schatten of u aan het juiste adres bent. Vervolgens zal er een eerste gesprek ingepland worden. Van daaruit kunt u samen met Arianne bekijken wat er nodig is in uw situatie.

Misschien dat een goed advies waarin de verschillende mogelijkheden en strategie├źn uitgewerkt worden al volstaat.

  1. Wat is het probleem of de kwestie?
  2. Hoe los je het op of welk inzicht heeft het nodig?
  3. Heeft de oplossing echt gewerkt?
  4. Heeft het inzicht geleid tot helderheid en overzicht?

Arianne houdt van aanpakken. U kunt met allerlei vragen bij haar terecht. De oplossingen die naar voren komen zijn soms creatief en onorthodox, maar altijd doeltreffend. De begeleiding is persoonlijk en vanuit gelijkwaardigheid. Omdat elke situatie anders is is de aanpak altijd maatwerk. Arianne staat naast u maar u doet het zelf. Daarnaast vraagt zij u verantwoordelijkheid te nemen voor uw leven en dat doet u door zelf aan de slag te gaan. Alleen de mensen die echt willen, of zij die echte vragen stellen kunnen worden geholpen. Anders is het niet mogelijk.